Riialta tuli terkkuja Ruokolahdelta. Se on ollut ulkoilemassa perheen lasten kanssa. Sittenpä loikoilu kotilattialla taas maistuikin. Mukava on ollut kuulla, että Riia on reipas ja avoin koiranalku ja sen kanssa harrastetaan koiramaisia juttuja ja myös talvikalastusta. Hymy

Kuvat: Titta Rintala

 
Mäenlaskua ja jälkien nuuskuttelua.

"Aika kuluu todella nopeasti ja pentu kasvaa silmissä.  
Riia on edelleen mukava, reipas ja ystävällinen tyttö. Käydään toko- ja näyttelykoulutuksissa kolmesti viikossa Imatralla paikallisissa koirayhdistyksissä. Näissä tilaisuuksissa Riia on saanut kovasti kehuja avoimuudestaan ja oppivaisuudestaan. Toki hieman hankalaa opetella samaan aikaan näyttelyasioita kuin tottelevaisuutta, mutta sosiaalistuttamisen kannalta lähdettiin kumpaankin koulutukseen samaan aikaan (ja koska alkeisryhmät molemmista alkoivat samaan aikaan..)
Meidän talomme viereltä lähtee kivoja metsäpolkuja, joita pitkin samoillaan jokapäivä. Näillä poluilla ollaan myöskin leikkimielisesti harjoiteltu henkilöhakua, jossa Riia tuntuu olevankin tosi hyvä. Eilen viimeeksi mieheni meni varmaan n. 400 m päähän kuusikkoon piiloon ja lähetin Riian etsimään ja koira meni "harhaan" n. 5 metriä, kun löysi taas jäljet. Täytyy ottaa selvää tuosta hakuhommasta pian, ettei vaan Riia opi etsimään "väärin". Ainakin leikkinä tämä on hänestä huippukivaa. Riia osallistuu myös talvikalastukseen mieheni kanssa, tosin nyt ollaan hieman jarruteltu, sillä tyttö "varastaa" saaliit parempiin suihin ja arveluttaa vähän tuo raa`an kalan syönti. 
 
Tarinaahan olisi vaikka kuinka paljon, mutta yleisesti ottaen meillä menee tosi hyvin. Ollaan todella tyytyväisiä tyttöön. Lasten ja Riian välit ovat myös hyvät ja on ihanaa katsottavaa, kun yhdessä leikkivät ja ilakoivat."